Ammattiainekerho Man@ger

Ammattiainekerho Man@ger aloitti toimintansa vuonna 2020. Kerhon alkuajoilla toimittiin läheisessä yhteistyössä Tuotantotalouden kilta Indecsin kanssa, joka loi pohjan useille yhteisille perinteille, kuten esimerkiksi Wappuboolille. Tärkeä esimerkki yhteistyöstä on myös kiltalehti Infacto, jota Man@ger toimitti yhdessä Indecsin kanssa. Indecsin kanssa järjestettiin myös Man@gerin ensimmäinen excursio Poriin tutustumaan paikalliseen panimotoimintaan.

Teekkarin vuosikellossa on yksi kohta ylitse muiden ja vuonna 2000 ensimmäiset tietojohtajat osallistuivat Wapun juhlintaan.  Wapun jäynä toteutettiin yhteistyössä Indecsin kanssa ja startti jäynäperinteeseen oli vahva: 2. sija! Tämä siis tarkoitti sitä, että järjestyksessä toisena kastettiin Tammerkosken kuohuissa ensimmäiset tietojohtajat teekkareiksi.

Seuraavana syksynä Man@gerilla aloitti opintonsa uudet fuksit. Ensimmäisestä vuodesta poiketen, tänä vuonna tietojohtamista haettiin opiskelemaan yleisessä haussa. Kolmikymmenpäistä fuksikatrasta tutoroivat silloisen hallituksen jäsenet. Opintokokonaisuus haki vielä tässäkin kohtaa suuntaansa ja tärkeä osuus oli etenkin OLO-opiskelussa (ongelmalähtöinen oppiminen). 

Man@gerin toiminta alkoi vakiintua alkuvuosien jälkeen, jolloin muovattiin ammattiainekerhon toimintaa, sääntöjä, kulttuuria ja opiskelijaelämää. Uuden hallituksen myötä oli aika siirtyä vuoteen 2001.

Hallitus

Puheenjohtaja: Tuomo Vuorinen

Sihteeri: Riina Lahdensuo

Rahastonhoitaja: Jenni Kolkka

Emäntä: Janika Paananen

Isäntä: Petri Karjalainen

Tiedotusvastaava: Kalle Viitanen

Ei toimareita