Urheilu siirtyy facebookkiin

Vuonna 2011 kilta järjesti taas useita jo perinteisiä liikuntatapahtumia, kuten kyykkäkarsinnat tammikuussa yhdessä Bionerin kanssa, Wapinan Wappuna sekä Mana@gerin sulkapalloturnauksen. Lisäksi jatkettiin edellisenä vuonna aloitettua ”Kuukauden laji” -teemaa, jossa kiltalaisia tutustutetaan uusiin ja ehkä hieman normaalista poikkeaviin lajeihin. Lajeina oli mm. kiipeily. Yksittäisten tapahtumien lisäksi pyörivät luonnollisesti viikoittaiset vakiovuoromme niin Tamppi-Areenalla kuin Bommarissakin sählyn merkeissä. Man@gerilla oli myös runsaasti edustusta muiden järjestämissä tapahtumissa, kuten Skillan kaukalopalloturnauksessa, TeLe:n hankisählyssä ja tietysti MM-Kyykässä.

 

Vuoden 2011 ehkä suurin uudistus liikuntatoiminnan saralla oli tiedottaminen Facebookissa. Man@gerin atleetit -ryhmä perustettiin aktivoimaan ja tavoittamaan kiltalaisia paremmin. Varsinaisesti mistään ei vuoden alussa luovuttu, sillä aiemmin käytössä ollut liikunta-asioiden sähköpostilista oli käytännössä käyttämätön.

Tietojohtajakilta Man@ger
-facebook tili luotiin-

Spotify - ponsi

Ponsi on vahvistetun esityslistan ulkopuolella tehty, toimintaohjeen sisältävä kannanotto tai lausuma, jolla jonkin päätöselimen toivotaan selvittävän tai valmistelevan jotakin asiaa.

Ponnet ovat olleet vahvasti läsnä Man@gerin yleiskokouksissa. Vuosien saatossa ponnet ovat johtaneet killan kehittymiseen, ja esille on nostettu kiltalaisille tärkeitä asioita.

Huhujen muokaa vuoden 2011 syksytä lähtien on ainakin pääosin killassa saatu nauttia musiikista ilman mainoskatkoja.

Syksyllä 2011 Man@gerin yleis kokouksessa hyväksyttiin muunmuassa seuraavat ponnet:

Tämän ponnen hyväksyessään Man@gerin yleiskokous velvoittaa hallituksen tutkimaan tammi-helmikuun aikana mahdollisuutta maksullisen Spotifyn hankkimiseen, sillä kuulopuheiden perusteella jäsenistö on kyllästynyt mainoksiin. Ponteen halutaan kattava vastaus, mikäli tutkimuksen  lopputulema on kielteinen. Vastaus on esitettävä killan viikkotiedotteeessa

Killassa on liikkunut huhuja, että hallitus harkitsee uuden pelikonsolin hankkimista kiltahuoneelle. Killan vakiokuluttajina olemme huolestuneet nykyisen Playstation 2-konsolin kohtalosta

Tämän ponnen hyväksyessään
Man@gerin yleiskokous velvoittaa hallituksen pitämään huolta kyseisestä pelikonsolista niin, että sen käyttö killassa pysyisi kutakuinkin yhtä helppona ja mahdollisena kuin nykyisinkin.

Man@ger 11v. vuosijuhlat​

Vuonna 2011 Man@gerin 11-vuotisjuhlia vietettiin silloin Tietotalossa toimineessa Juveneksen ravintola Zipissä. 

Hallitus

Puheenjohtaja: Heidi Korhonen

Sihteeri: Satu Marjomaa

Rahastonhoitaja: Aino Jokela

Yritysvastaava: Marko Rasinmäki

Emäntä: Matilda Hietala

Isäntä: Juho Haikola

Tiedotusvastaava: Helge Jalonen

 

Toimarit

Sporttiman@geri: Jari Kuusela

Fuksiman@geri jr: Jenni Koski

Nörttiman@geri: Veikko Lindberg

Projektiman@geri: Arttu Niinimäki

Kiltisman@geri: Viivi Lamberg

KV-man@geri: Henrik Braun

Opintoman@geri: Markus Heiskanen

Yritystoimari: Joona Kunnari (9/2011 asti)

TEK-man@geri: Anne-Mari Niemelä

Fuksiman@geri sr: Janne Mäkitalo

Vilijonkka: Tuuli Tyrväinen

Julkaisuman@geri: Janne Tuomisto

Tenuman@geri: Ville Tyrväinen

Hemuliman@geri: Johannes Karjalainen

Excuman@geri: Kalle Romppanen