Tomin keittiö

Vuonna 2013 kiltalehdessä suuren suosin saavuttanut Tomin keittiössä -kokkaussarjan ensimmäinen osa ilmestyi. 

Kato riisi mitä riisi! Riisii voi maustaa kans vähän limellä, antaa mukavasti semmosta pientä syvyyttä siihe.
Tomi
Keittiömestari

Kato äijät mitä äijät!

Tänään me väsätään tietojohtajaäijillä ja muijille vähän perusdinnerii chickenistä ja mageet dressingit siihen kylkee. Lisäks meillä ois viel spessureseptinä dessertti, jonka mä opin ku olin reilaa surffaa työharjottelussa Ausseissa.

Hemmetin hienoo, että ootte kaikki päässy lukee tätä meikän artikkelii tähän lehteen. Vittu kun hymyilyttää kokoajan. Siteimuutaku ruvetaa väsää päädinnerii.

Tätä varten sä tarviit vähä chickenii esim. friiserist tai sitte iha tuoretta settii esim. lähikaupasta jos et muualta löydä. Isketää tipun pintaa vähän limee antaa semmost pientä syvyyttä siihe. Siteimuutaku fogeli puoleks timmaks uunii paistuu et saadaan semmonen mukava krispi pinta siihen. Jos haluu pientä fleivörii siihe, ni voi heittää esim. vähän kengurunkaulaa siihe messiin, jos sattuu friiserist löytyy.

Sit pitäs iskee viel sivumätöks vähä riisi kiehuu. Kato riisi mitä riisi! Riisii voi maustaa kans vähän limellä, antaa mukavasti semmosta pientä syvyyttä siihe. Siteimuutaku isketää nyt vaikka puolikas lime ja vähä dressiinkii perään. Mmmm ku on ravitsevaa.

Sil aikaa ku riisit ja kanat paistuu ni voit tsiigailla vaik salkkareita ja vetää elbaa soffalla! Ite voisin täs kirjottelun lomas vaik viettää aikaa mun vaimon kanssa. Kato vaimo mitä vaimo. Vaimo mä rakastan sua. Jos oikee särmä on ni vois tossa salin puolella laitella äijille valmiiks katetun pöydän. Mulla on illallisseuraks tulos mun parhaita frendei, joita en oo koskaan ees nähny. Ihan vitsin jeba! Alkaa olla päädinnerit redi, joten siirrytää meikän spessudesserttiin, jonka mä keksin ite ku olin normandiassa purjehtii surffaa pyöräilemässä työharjottelussa.

Siteimuutaku otetaa vähän mansikkajätskii ja heitetää sekaan vähän noit mun omakeksimii marjoja…ja puolukkaa! Mmmmm ku tulee hyvää ja ravitsevaa. Sit ei muutaku vaimot ja frendit joita en oo koskaan ees nähnykkää pöytään istumaan ja nautitaa! Mmmmm ku on ravitsevaa. Helvetin hienoo äijät ja vaimot että pääsitte paikalle. Ja kiitti lukijoille että jaksoittaa öögaa tän meikän reseptipalstan. Peace!

<3:llä Tomi

Fuksijäynä- toisena koskeen

Kuvassa jäynääjät Valtteri Taimela, Jere Rantalainen, Aleksi Linna, Ohad Shvily ja Olli Pirttilä. Jääkarhu osallistui marsmatkaajan testiin.

Jäynäkisan fuksisarja on iso ja tärkeä osa Tampereen Jäynäkisaa, vaikka kestoltaan se onkin vain murto-osa Jäynäkisasta. Fuksisarja määrittää kaikkien odottaman tiedon – kiltojen järjestyksen Teekkarikasteeseen! Fuksisarja on kokonaisuudessaan parin viikon mittainen rutistus ennen Wappua ja Wapun aikana.

Keväällä 2013 Man@gerin fuksi jäynäsivät Tampereen keskustorilla ohikulijoita Marssin avaruismatkoilla. Jäynän ideana oli potentiaalisten marsiin matkustajien testaus. Jäynä menestyi fuksisarjassa hyvin, ja fuksit pääsivät koskeen toisina.

FuksiWundeRunde voitto 2013

FuksiWundeRunde eli FWR on yksi fuksivuoden ellei jopa koko (teekkari)elämän huikein seikkailu. 

Kyseessä on kaikille TTY:n fukseille tarkoitettu huikea kaupunkiseikkailu, jonka aikana fuksijoukkueet etsivät ja suorittivat erilaisia ja eriskummallisia ryhmätehtäviä Tampereen keskustan alueella. 

Tärkeintä ei kuitenkaan ole suorittaminen – vaan ryhmähenki, asenne ja hauskanpito. Rastit tuli suorittaa tyylillä, sillä siitä yleensä herui lisäpisteitä.

Syksyllä 2013 Man@gerin fuksit voittivat ansioikkaasti FuksiWundeRunden. Joukkueen teemana oli Ciitos – lehmän keinosiittäminen.
Voittajatiimi: Aki Haanpää, Juho Poutamo, Otto-Oskari Lamminpää ja Aura Rapatti

Kuva: Otto-Oskari Lamminpää

Nettisivut uudistuvat

Vuonna 2013 suurimpana killan yksittäisenä investointina voidaan pitää killan uusia nettisivuja. 

Hallitus 2013 katsoi että killalla oli tarve uusille nettisivuille vanhojen sivujen ongelmien vuoksi, joten vuonna 2013 julkaistiin killalle uudet nettisivut ja palkittiin sivujen tekijää pienellä lahjalla. 

Hallitus ei odottanut, että nettisivut saadaan valmiiksi niin nopealla aikataululla, joten sivujen nopea aikataulu osittain aiheutti budjetoimattomia kustannuksia tilivuodelle.

Epäonnen vuosijuhlat 2013​

Man@ger täytti 13 vuotta, ja juhlat järjestettiin epäonnen teemalla. 

Epäonni päätti näkyä juhlissa, hieman suunniteltua enemmän ku esimerkiksi seremoniamestari myöhästyi juhlasta ja ruoka ei riittänyt aivan kaikille. 

Pitää olla tarkkana, minkä teeman valitsee. Onneksi teema ei vaikuttanut tunnelmaan, ja fiilis olikin juhlijoilla kaikesta huolimatta katossa.

Kuvaaja: Miika Fadjukov.

Hallitus

Puheenjohtaja: Ville Tyrväinen

Sihteeri: Aliisa Saari

Rahastonhoitaja: Tiia Tala

Yritysvastaava: Sami Sjöblom

Emäntä: Viivi Lamberg

Isäntä: Antti Sartjärvi

Tiedotusvastaava: Leena Karhu

 

Toimarit

Fuksiman@geri Jr: Johanna Räisänen

Kiltisman@geri: Milla Väänänen

Opintoman@geri: Olli Pirttilä

Kv-Man@geri: Aleksi Linna

Projektiman@gerit: Noora Mesiä ja Elina Roine

Sporttiman@geri: Aki Ropo

Kulttuuriman@geri: Valtteri Taimela

Nörttiman@geri: Vili Laitinen

Yritysman@geri: Paula Mäki-Lohiluoma

XQ-man@geri: Miikka Vuorinen

Raipe-man@geri: Santeri Tuominen

Spiderpig (alumnivastaava): Joona Kunnari

TEK-man@geri: Teija Puolanne (Kevät), Viivi Lamberg (Syksy)

Fuksiman@geri Sr: Ville Tyrväinen