Vuosijuhlat

Yksi vuoden huippukohdista oli ehdottomasti ensimmäiset omat sitsit Linkosuon Paasisalissa Kalevassa. Juhlavalmistelut aloitettiin hyvissä ajoin. Mietittiin rahoitusta, paikkaa, juhlaväen määrää, kutsuttavia osapuolia ja kaikkea mitä sitseihin ja sitsikulttuuriin kuuluu. Käytännössä järjestelyt hoidettiin lähes ammattiainekerhon hallituksen omin voimin, muun toimen ohessa.

Sitsien budjetti oli tiukka. Yleiskokouksessa jouduttiin esittelemään lisätalousarvio juhliin liittyen. Hallituksessa jouduttiin sisäisesti jopa taistelemaan pöytäkoristeista, koska kaikkeen ei ollut edes varaa. Budjettiin vaikutti osaltaan myös sponsorien niukka määrä. Asioilla on kuitenkin taipumus järjestyä. Silloinen yritysvastaava ohjeistikin tulevia vuosia varten, että sponsoroinnin voi hoitaa niin sanottuna yhden illan ihmeenä, eikä välttämättä kolmen kuukauden projektina.

Toinen omaan kulttuuriin liittyvä seikka oli ammattiainekerhon itsensä näköinen seremoniamestarin sauva. Silloisen tiedotusvastaavan isä teki sauvasta erittäin tyylikkään. Sitsien yhteydessä todettiin kuitenkin pieniä puutteita sauvassa, kun ilta eteni ja meteli nousi. Pitäisi saada jotain rautaa pohjaan, jotta koputus kuuluisi paremmin. Käytön raskaudesta johtuen sauva koki pieniä vaurioita illan temmellyksessä ja päähän upotettu snapsilasi lohkesi. Sauva saatiin kuitenkin juhlien jälkeen korjattua.

Sitsit olivat odotetut ja suositut myös aiemmin sitsejä kokemattomien joukossa. Erään osallistujan kommentti kuvastaakin hyvin juhlan tunnelmaa ja kulkua: 

”Harvemmin sitä saa ykköset päällä istua iltaa kavereiden kanssa.”

Vauhdikas ja hulvaton tunnelma tarttui myös järjestäjiin ja taisipa käydä niin, että osa lahjoista jäi juhlapaikalle ja joutui ikuiseen kadotukseen. Juhlat onnistuivat niin hyvin, että viimeisiä juhlijoita jouduttiin jo hieman hätyyttelemään pois, kuten kunnon juhlilla kuuluu.

-Tietojohtaminen Aamulehdessä 27.3.2003-

Man@gerin Neppikisat

MökkiGames

Man@gerilaiset osallistuivat aktiivisesti kaikkiin teekkareille suunnattuihin urheilutapahtumiin. Mahdollisuudet järjestää omia urheilullisia tapahtumia paranivat, kun Man@gerille hankittiin ensimmäiset kyykkäsetit. Näillä välineillä päästiin perehdyttämään fukseja kyykän saloihin ja järjestämään reipashenkisiä ulkotapahtumia.

Fuksiviikolla järjestettiin ensimmäinen MökkiGames-tapahtuma Näyttelijänpuistossa. Tapahtuma sisälsi erinäköisiä perinteisiä suomalaisia pelejä tai näistä sopivaa hullua luovuutta käyttäen muokattuja lajeja. Myöhempinä vuosina tapahtumaa laajennettiin myös muillekin kuin man@gerilaisille suunnatuksi tapahtumaksi, joka saavutti suurta suosiota kansan parissa.

Vuonna 2003 MökkiGamesit järjestettiin HerkkuWiiniFestarien yhteydessä. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin TTY:n etupihalla ja tilaisuus oli suunnattu kaikille opiskelijoille. Samana päivänä järjestetyt HerkkuWiiniFestarit takasivat tapahtumaan runsaan osanoton ja aurinkoisessa säässäkään ei ollut moittimista.